Uncategorized

Dosja E OKB/ Dëshmi Nga Dh Una S Eksuale Në Qirez, Serbët H Odhën Në Pus 8 Gra Të Gj Alla

Ndërhyrja e NATO-s në Kosovë kishte t ërbuar f orcat u shtarake serbe.

Në çdo pëllëmbë të Kosovës u kryen vr asje m asive, ku në listë ishin edhe gratë e fëmijët.

Një ditë më parë r aportuam për kr imet serbe në Izbicë të Skënderajt, ndërsa sot do të zb ulojë fakte të dh unës se ksuale në Qirez të së njëjtës Komunë.

Gjithçka nisi më 26 m ars 1999, ku fo rcat ushtarake nisën su lmin ma siv në zonë. Xhevahire Rrahmani dhe familja e saj shkuan nga shtëpia e tyre në fshatin Duboc, komuna e Vushtrrisë, në shtëpinë e një të afërmi në fshatin Kozhicë në komunën e Skënderajt.

Related Articles

Back to top button