Uncategorized

Anketa e madhe: Hyn dhe VOTO a jeni për bashkim kombëtar me Shqipërin apo jo

Nga të anketuarit: 88,7% e shqiptarëve të Kosovës e kanë vizituar Shqipërinë, ndërsa vetëm 31,6% e shtetasve të Shqipërisë e kanë vizituar Kosovën.

Vetëm 18% e të anketuarve të pakicës serbe në Kosovë e kanë vizituar Shqipërinë në dy vitet e fundit.– 85% e të anketuarve në Shqipëri thonë se ndihen të sigurt kur vizitojnë Kosovën. / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marketingun

Related Articles

Back to top button