Uncategorized

Mustafa: ‘Unë jam kryetar i LDK-së, por mund të bëhem president i Kosovës.’ – (VIDEO)

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa gjatë intervistes së mbëmshme bëri të ditur se ai është duke e menduar postin e president të Kosovës, pas largimit të Hashim Thacit drejt hagës.

‘Mustafa tha: ‘Mundësit e mëdha janë që unë të behem president i Kosovës, votat i kam të garantuara dhe kjo është dëshirë e madhe e imja.’ happeni happsiren e më p00shtme ndiqniii pamjjet e intervistes.

Related Articles

Back to top button