Uncategorized

Prifti Nga Kosova: Serbët Dhe Grekët I Kemi Vëllezër E Ju Disa Shqiptarë Turq….

Një tjetër prift ka folur për, S.lobodan M.illoshevicin që nuk i v.rau miliona muslimanë shqiptarë

Është Don Shan Prifti – Zefi nga Malisheva i cili ka shprehur m.llefin e tij ndaj muslimanëve shqiptarë të Kosovës, të cilët i konsideron se janë turq.

Faj ka M.illoshevici, ka qenë dashtë vetëm 150 mijë shqiptarë ti lej të gj allë.

Juve turqve ose me ju d ëb u ose me ju d jeg” me p’oshtë n’diqni de klaraten e tij.

Related Articles

Back to top button