Uncategorized

Huduti: Turp për Halil Kastratin, Ai nuk është bamirës siç i ka hije një myslimani

Përkrahësja e islamit shiit që kryesisht ka shtrirje në Iran e Irak, Ikballe Berisha Huduti, mbrëmë ka kritikuar Halil Kastratin dhe hoxhën Elvis Naçi për mënyrën sesi bëjnë bamirësi.

Berisha Huduti vlerëson se është e turpshme ekspozimi i fëmijëve dhe sipas saj teologët e kanë vendin në xhami dhe jo në fondacione.

Pas deklaratave të saj Gazeta Express ka zhvilluar një bisedë me Halil Kastratin, i cili tregon se paraprakisht merr lejen e kujdestarit ose familjes për ekpozimin e fëmijëve, ndërsa për Ikballe Hudutin thotë se “është mendimi i saj”

“Nuk i kam pa deklaratat e saj, mi kanë dërgu disa shokë, por nuk i kam pa edhe me i pa nuk kam kohë të merrem me atë”, tha Kastrati të dielen për Gazetën Express.

Tutje ai thotë se nëse Ikballe Huduti ka ndonjë mënyrë apo formë tjetër të bamirësisë le të vazhdojë.

Related Articles

Back to top button