Uncategorized

Mos e festoni Vitin e Ri është haram! Se pasha Zotin mos vet për juve

Gjatë fjalës së tij, hoxha Shefqet Krasniqi thotë: “Mos e festoni vitin e ri mos gaboni me ble bredha mos i zbukuroni shpijat e juja mos e dalloni natën e Viti të Ri me asnji natë tjetër.

Mund te fitoni hidherimin e zotit. Sot janë me qindra familje që nuk e festojnë Vitin e Ri. Viti i Ri është komercial, e festojnë vetëm restorantet hotelet dhe këngëtarët. Prishin moralin dhe çnjerëzohen. / Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Related Articles

Back to top button