Uncategorized

Kurti: ‘Une kam me mbrojtë Thaçin dhe të tjerët nga SpeciaIja’ – (VIDEO)

Kryetari i Levizjes Vetevendosje, Albin Kurti ka deklaruar se ai ka me i mbrojte me krejt shpirtin Hashim Thacin dhe te tjeret nga Gjy kata Speciale.

Kurti tha se Iufta e UCK eshte e shenjte dhe askush nuk mund ta njeIIose ate, e ne fakt as Gjy kata Speciale tani. Shttypeni hapess1ren me poshtte dhe happeni v1deon:

Related Articles

Back to top button