Uncategorized

Grabovci: Rastin “Pronto” ma kanë montuar, unë jam njeri i pastër dhe i drejtë.(VIDEO).

Ish-deputeti nga radhet e PDK-se, Adem Grabovci beson se rasti “Pronto” I ishte montuar atij, pasi ai nuk ka lidhje me gjerat qe permenden ne te. Ai u shprehe se eshte njeri i drejte dhe i paster..

“Ai rast me eshte montuar. Kjo u deshmua pasi me liruan nga ky rast. Une jam njeri I paster dhe I drejte. Albin Kurti ka dasht… – sh1.kojen1 v1.d3e0n e mep0.shtme:

Related Articles

Back to top button