Uncategorized

“Isa Mustafa Duhet Të Kërkojë Falje Për Servirjen Në Politikë Të Një naivi Si Driton Selmanaj”

Profesori universitar Vigan Qorrolli ka thënë se kryetari i LDK’së Isa Mustafa duhet t’i kërkojë falje kosovarëve për siç thotë ai servirjen në politikë të një nai vi të fru struar si Driton Selmanaj.Qorrolli ka shkruar se kur kujtohen emrat e tjerë që ishin në LDK si Fehmi Agani e Sabri Hamiti të vjen të qash për LDK’në e sotme.

Isa Mustafa duhet t’i kerkoje falje kosovareve per servirjen ne politike te nje naivi te fru struar njerezisht si Selman Dritonaj. Kur kujtohen Prof. Agani & Hamiti e gjigande te tjere, te vjen te qash per kete LDK te mjeresh.

Zëvendëskryeministri Driton Selmanaj u kri tikua ashpër pas de klaratave për deputeten e VV’së Saranda Bogujevci mbi temën e të pagjeturve.

Selmanaj në një prononcim për Gazetën Express ka de klaruar se këto sulme janë të orkesturara ndaj tij dhe se de klarata e tij është ke qinterpretuar.

Related Articles

Back to top button