Uncategorized

Isa Mustafa: Nëse nuk pajtohemi për Presidentin, do të pajtohemi për zgjedhje

Shefi i LDK-së ka folur për për përfshirjen e mundshme të PDK-së në Qeveri,dhe çështjen e presidentit të ri që duhet të zgjidhet në afatin kushtetues.

Mustafa ka thënë se Kuvendi është bërë jofunksional dhe sipas tij më së paku po i përngjan organit ligjvënës e shumë më tepër një teatri me shfaqje të këqija për publikun.“Kuvendi është bërë jofunksional.Ai më së paku po i përngjan organit ligjvënës e shumë më tepër një teatri me shfaqje të këqija./ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Related Articles

Back to top button