Uncategorized

Vd es Qamë Demaku, nëna e pesë bijve luftëtarë të UÇK-së

Qamë Demaku, nëna nga Abria e Drenasit që rriti pesë bijtë e saj për UÇK-së, ka ndërruar jetë sot.

Për vde kjen e saj ng ushëlloi edhe kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe ish-kryeministri Ramush Haradinaj, duke e vlerësuar lart sakrificën e saj gjatë luf ës.

Lladrovci tha se nëna Qamë ishte një heroinë që ka pritur e përcjellë në sofrën e saj djemtë e vajzat e UÇK-së që lu ftuar për çlirim, përfshirë këtu edhe Xhevë dhe Fehmi Lladrovcin.

Related Articles

Back to top button