Uncategorized

Kelmendi: Albin ti nuk mund të jesh tjetër përveç se komunist

Ramiz Kelmendi, ka thënë se Albin Kurti ka një vizion të një partie komu niste të vitit 2020.

Ai ka thënë se respekton edhe kontributin e Lutfi Hazirit dhe Vjosa Osmanit, por për shkak të ruajtjes së unitetit ai do ta preferonte kryetarin e tanishëm.Deputeti i LDK-së ka thënë se Albin Kurtin e sheh si një njeri që ka një vizion të një partie komu niste moderne të vitit 2020./ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Related Articles

Back to top button