Uncategorized

Mund Ta Keni Kaluar Ko Ronavirusit Dhe Mos Ta Keni Kuptuar, Ja 4 Shenjat Treguese

Është e mundur që co ronavirusin, së paku, siç konstatojnë ditëve të fundit ekspertët, e keni kaluar duke qëndruar në këmbë. Ekspertët theksojnë që ekziston mundësia që disa persona janë shëruar nga co ronavirusi edhe përpara se të ktë nisur epi demia zyrtarisht.

Nëse keni pasur forma të buta të këtyre si mptomave, me siguri e keni kaluar së mundjen me sukses. Hulumtimi i realizuar në Universitetin e Oksfordit tregoi se ka disa shenja të qarta që e tregojnë këtë:

In feksioni i syve, Ko lla e thatë, Lodhja mendore, Temperatura, Vë shtirësi në frymëmarrje, Pro blemet me stomakun, Lodhja fizike

Edhe një si mptomë e ko ronavirusit.Organizmi i shëndoshë me imunitet të fo rtë është në gjendje që ta pë rballojë vetë formën e lehtë të këtij vi rusi, ndaj s`do ta kuptoni që e keni pasur.
Për cdo rast megjithatë, për të qenë të sigurtë, mirë është t’iu përmbaheni të gjitha masave të mbrojtjes dhe vetizolimit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button