Uncategorized

Selmanaj: Vjosa Nuk Ishte Kandidatja Më E Mirë Për Kryeministre, Kisha Dilema Në Lojalitetin E Saj

Zëvendëskryeministri i vendit, Driton Selmanaj ka thënë në Pressing të T7 se gjithmonë ka pasur rezerva se Vjosa Osmani ishte kandidatja me e e mirë për kryeministre të vendit. Ai tha se ka pasur di lemat e tij rreth lojalitetit të Osmanit drejt LDK-së.

Selmanaj tha se koha e dëshmoi se Osmani nuk ishte zgjidhja më e mirë për Kosovën dhe për LDK-në.
Ai tregoi se kishte vrapuar dhe kishte lo buar për t’i siguruar vo ta Osmanit pavarësisht se kishte besuar se ajo nuk ishte kandidatja e duhur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button