Uncategorized

Vjen Thirrja Për Pro Testa Pas De Klaratave Të Driton Selmanajt!A do dilni?

Vjen thirrja për pro testa pas de klaratave të Driton Selmanajt

Pas de klaratave të zv.kryeministrit Driton Selmanaj drejtuar Saranda Bogujevcit, të cilat u cilësuan fy ese dhe ofe nduese, ka rea guar njohësi i çështjeve politike, Vigan Qorrolli.
Ai në një postim në Fa cebook ka bërë thirrje që qytetarët e Kosovës duhet të pro testojnë deri në frymën e fundit për t’i larguar nga zyret e shtetit, siç thotë ai, politikanët aksi dental si soji i zv/kryeministrit sharlatan.

Sipas tij, kjo kastë e politikës meriton përbuzjen më të thellë shoqërore.

Postimi i tij i plotë:
Shqiptarët e Kosovës duhet të protestojnë deri ne frymën e fundit për t’i larguar nga ofiqet e shtetit politikanet aksi dental si soji i zv/kryeministrit sharlatan.
Kjo kaste ba rbarësh që paguhen për të shërbyer e jo për të of enduar — meriton përbuzjen më të thellë shoqërore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button