Uncategorized

Nga e Hena Shkollat Do Të Mbyllen Të Paktë Për 3 Javë!

Shkollat do të mbyllen të paktë për 3 javë?Ja cfare thote Vokshi

Shkollat të mbyllen të paktën për tri javë, kështu ka thënë Partia Demokratike pasi gjendja eshte shume e renduar.
Vetem 3 jave te mbyllen shkollat pasi te qetesohet gjendja pasi shume mesues jane te in fektuar dhe duan kohe sa te sherohen.

Albana Vokshi tha se qeveria ka dë shtuar me përballimin e pa ndemisë në shkolla duke listuar dhe numrin e të in fektuarve në radhët e nxënësve dhe mësuesve në shkollat e Tiranës të cilat vijojnë të mbeten hapur.

Sipas PD-së në të gjithë Tiranën llogariten 300 nxënës e 130 mësues të prekur“Në kë ndvështrimin tonë të mbyllen shkollat që janë vatra të paktën për disa javë.
Pse jo të mbyllen për 3 javë shkollat në mënyrë që të ulet virulence dhe më pas të hapen.
A e dini pse nuk i mbyll qeveria shkollat?Sepse nuk do të paguajë prindërit që të rrijnë me fëmijët e tyre në shtëpi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button