Uncategorized

Ky është Kosovari qe po lyp punëtor ne Suedi, rroga më e vogël 4 000 Euro

Suedia ka shume nevojë për fuqi punëtore të specializuar, pra, nëse ju jeni shumë i mirë si punëtor në firmën ku punoni, ajo vetë do kërkojë t’ju bëjë dokumentet. / Vazho lajmin më posht pas marketingut

Ndërsa një Kosovar qe jeton atje ka biznese shumë te mëdha dhe kërkon Shqiptar qe te punojnë ne firmën e ti.Ai nga ju kërkon qe vetëm te arrini ne Suedi pasi e ka te pamundur te bej diçka për vizën tuaj, atëherë kur te shkoni atje duhet veç te kontaktoni ne telefon ose e-mail. / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marketingun

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button