Uncategorized

“Milioneri”/ Pacolli Është Bërë P Ishman, I Lyp Pagat Që S’i Mori Sa Ishte Në Qeveri

Behgjet Pacolli shpesh është krenuar se nuk merr as pagë e as mëditje nga shteti. Por tani, kur nuk është pjesë e Qeverisë, ai ka kërkuar që t’i ko mpensohen pagat që nuk i ka marrë. Bashkëpunëtorë të Pacollit kanë arsyetuar këtë kërkesë e në Qeveri nuk kanë dhënë shpresë se ko mpensimi do t’i bëhet.

Behgjet Pacolli është bërë pishman që pati hequr dorë nga pagat në kohën sa ishte zëvendëskryeministër dhe ministër i Punëve të Jashtme. Tani i ka kërkuar Qeverisë që t’ia japë totalin e shumës që nuk e ka marrë.

Në emër të Pacollit kërkesën për kompensimin e pagave e ka bërë Jetlir Zyberaj. Ky ish-këshilltar i Pacollit e ka konfirmuar informatën dhe ka dhënë një ju stifikim, raporton KOHA.

Related Articles

Back to top button