Uncategorized

Flet vjaza e cila ishte me plakun ne mo’tel: Ai ishte i fo’rt, por kur fillova te ia (VIDEO)

42 vjet më e re ka qenë partnerja e 60-vjeçarit i cili u n’da nga je’ta në mesditën e 3 dhjetorit në një dho’më mot’eli në Gjakovë.

Plaku derisa po kr’yente marr’ëdh’ënie me 30-vjeçaren ra pa shen’ja je’te në dys’hemenë e motelit ku ata po qënd’ronin.

Vajza tregon se burri ishte shumë i fo’rt, por për një moment i hu’mben nd’jenjat dhe ka treguar se gjithçka ishte vullnetare, shtypni hapesiren me poshte per vide’on

Related Articles

Back to top button