Ledjana “braktisë” Mevlanin përgjithmonë(VIDEO)

Dyshja e njohur u aludua se do dalin si çift nga programi.

Megjithatë, ajo gjë nuk ndodhi dhe shumë fansa të tyre u zhgënjyen gjithashtu edhe publiku.

Ndërkohë, Ledjana ka treguar në intervista se nuk do jetë bashkë me Mevlanin dhe se gjithçka ka përfunduar aty.

 

Tutje, përveç vendimit të saj se me Mevlanin ka përfunduar gjithçka, Ledjana siç duket ka marrë vendim të largohet edhe fizikisht nga ai.

Përmes një storie të publikuar në Instagram, ajo zbuloi për ndjekësit e saj se ka udhëtuar për në Gjermani.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *