Doli gjallë nga autobusi, prek i riu me dëshminë: Më zgjuan të ulëriturat mendova se ishte ëndërr, s’e di si dola nga xhamat

Një ditë pas aks identit tr agjik afër Sllavonski Brod të Kroacisë ku humbën jetë dhjetë 10 kosovarë, familjet e v ikti mave mbërritën para spitalit.

 

Disa nga udhëtarët e pl agosur lehtë u liruan nga spitali gjersa 15 të lënduar rëndë janë ende në trajtim.

Drilon Muji, një nga pasagjerët, i tha RTL se kishte vizituar babanë në Gjermani dhe se ishte duke u kthyer në shtëpi. Kur ndodhi aksi denti, ai ishte në gjumë dhe u zgjua nga go ditja dhe br itmat e pasagjerëve të tjerë, transmeton Telegrafi.

“Kur hapa sytë, pashë që dikush th eu xhamin e autobusit dhe doli përmes tij, kështu që unë e ndoqa instinktivisht. Kur dola, mendova se kjo nuk ishte një ëndërr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *